Onze diensten

Onze diensten zijn gericht op

Wij zijn uiteraard voor iedereen toegankelijk maar wij hebben veel ervaring met.

01

Meubelmakers

Al uw meubels weer als nieuw.

02

Interieurbouwers

Wij helpen uw project strak in de lak te zetten.

03

Particulieren

Wij helpen u graag bij uw keuken, deuren of meubelen.

UW KEUKEN IN EEN NIEUWE KLEUR EN GLANSGRAAD NAAR KEUZE

Wij kunnen alle keukens (kunststof, folie, hout) voorzien van een nieuwe kleur en glansgraad naar keuze. De keukens worden in principe aan de voorzijde en kopkanten gespoten, indien gewenst kunnen de deuren aan de binnenzijde ook gespoten worden. De keukens waarvan het folie loslaat (dit is de plastic laag die om de deuren heen zit) zullen door ons ontdaan worden van de oude folie, en vervolgens opnieuw opgebouwd worden met de benodigde lak lagen.

MAATWERK SPUITWERK

Wij Spuiten ook Maatwerk Meubelen en Keukens voor Interieurbouwers en Meubel makers. Ook voor grote projecten zoals hotel inrichtingen winkel inrichtingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Het spuiten op locatie van u keuken en of kasten als ook demonteren en monteren behoort niet tot onze diensten. Wel kunnen wij u evt in contact brengen met vakmensen die het montage en of demontage voor u kunnen verrichten, hier zitten echter wel extra kosten aan verbonden.

Klaar om te starten met uw project?

Neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

HET SPUITEN VAN MEUBELEN radiatoren en deuren

Ook Spuiten wij alle soorten meubelen, zoals Salontafels stoelen eettafels en alle soorten en maten kasten. In de meeste gevallen behouden wij naar wens de structuur en uitstraling van het meubel. Wij kunnen ook u Tafel en of Meubel met vochtkringen en of lakschades in orginele staat herstellen. Het Spuiten van Radiatoren en Binnendeuren behoort ook tot de mogelijkheden. Verder kunnen wij alle materiaal soorten spuiten, hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan metalen tafel poten glasplaten kunststof en aluminium Mdf en alle andere houtsoorten.

Meer dan duizend kleuren

Wij kunnen meer dan duizend kleuren mengen met onze eigen mengkast. Kleuren die wij niet kunnen draaien, zullen door onze leverancier ontwikkelt worden aan de hand van een staal. Wij maken gebruik van een hoogwaardige 2 componenten Meubel lak. Alle kleuren en Blanke lakken kunnen in diverse glansgraden gespoten worden (mat/ zijdeglans/ hoogglans). Ook kan u kiezen voor een schilder effect/ zandjes effect/ metallic.

Tegen vergoeding halen en brengen we uw producten

Haal- en brengservice

Wij bieden u de mogelijkheid om desgewenst u meubelen en of keuken door ons te laten ophalen en bezorgen. Al ons spuitwerk wordt gecontroleerd en transsport gereed gemaakt (verpakt in foam) voor aflevering. Ook kan u uiteraard u spuitwerk zelf komen brengen en halen.

 

Heeft u voorwerpen of objecten die u vakkundig gespoten wilt hebben?

Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

Bel ons op: 0614723810

Flink Meubel & Interieur Spuiterij in de regio Akersloot

Afhaal service
Scroll naar top