Over ons

Meer dan 1000 kleuren

Meubels en interieurs spuiten in Akersloot

Flink Meubel & Interieur Spuiterij in Akersloot heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf dat een gevestigde naam is geworden in de regio. Voor meubelmakers en interieurbouwers en particulieren zijn wij actief als spuiterij. Uw meubels en andere onderdelen van een interieur kunnen worden gespoten in meer dan duizend kleuren. Waar de standaard kleur niet voorhanden is mengen wij deze tot de gewenste kleur.

spuiten van meubelen

PROFESSIONEEL MAATWERK

U bent altijd verzekerd van professioneel maatwerk. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en voeren precies uit wat u wilt. Om een optimaal resultaat te bereiken passen wij uitsluitend verf toe van een A-merk wat sterk in opkomst is. Vanuit Zweden verovert het merk Feyco langzamerhand de markt door bewezen uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Onze werkwijze is netjes en snel en doordat wij overtuigd zijn van ons kunnen geven wij een garantie van één jaar op de kwaliteit van de verf. Ondanks dat wij de beste materialen toepassen kunnen wij u een gunstige prijs bieden doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben. In onze eigen werkplaats spuiten wij de objecten en leveren deze in 1½ tot 2 weken.

Goede garantie voorwaarden

Standaard 1 jaar garantie op kwaliteit van de verf.

Snelle levering

Door efficiënte bedrijfsvoering leveren wij binnen 14 dagen.

Kwaliteit en service

Objecten en materialen die wij kunnen spuiten

Talrijke voorwerpen en objecten komen in aanmerking om gespoten te worden. En ook allerlei materialen als hout, aluminium en zelfs glas kunnen wij spuiten in de kleur van uw keuze. Met een ruime ervaring en een ambachtelijke vakkennis voeren wij kleine klussen uit. Maar ook voor grote projecten deinzen wij niet terug. In de rubriek diensten treft u meer informatie aan.

Zoekt u dus een spuiterij die aan al uw verwachtingen kan voldoen op het gebied van kwaliteit en service? Zoekt u dan niet verder. U heeft ons tenslotte al gevonden.

0 +

jaar ervaring

0 +

Afgeronde projecten

Klaar om te starten met uw project?

Neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

Scroll naar top